Over Jason Berkley Studios

De twee CEO’s van Jason Berkley vormen een dynamisch duo dat reeds vanaf de schoolbanken onbegrensd op elkaar is ingespeeld.
Deze videografen begrijpen als geen ander hoe ze samen een verhaal het beste in beeld brengen.

Laat je verrassen door hun enthousiasme, ze beschouwen hun werk niet als dusdanig, het is een ware passie!
Door het gebruik van de nieuwste technologieën, hun immer groeiende ervaring en knowhow, garanderen zij het kwalitatief, hoogstaand werk dat hun klanten verdienen!

Dit duo houdt van een uitdaging en zijn in staat om zelfs het meest doorsnee product, kleinste evenement of alledaagse gebeuren sensationeel in beeld te brengen.
Door hun creatieve input en denkproces kunnen hun klanten er met een gerust hart in vertrouwen dat hun project in goede handen is.

Jason

a.k.a Yasin Işitan

Yasin begon zijn carrière nadat hij zijn academische bachelor behaalde binnen de grafische vormgeving (game & digital design). Hij mag zichzelf naast grafische vormgever o.a. ook  event planner, videograaf, regisseur en acteur noemen.

De regels binnen commerciële filmwereld zijn hem dus zeker niet onbekend en dat maakt van Yasin een ongelofelijke aanwinst binnen Jason Berkley Studios. 

Berkley

a.k.a Erkut Saki

Erkut studeerde net zoals zijn partner in crime af als grafische vormgever. Eén van zijn vele passies zijn o.a. gevechtskunsten en de moderne technologieën.

Ook heeft hij een diploma als professionele stuntman onder zijn riem. Berkley werkt altijd gedreven, gedisciplineerd en creatief aan zijn projecten. En dat maakt van hem een uitzonderlijke CEO van Jason Berkley Studios.

Interessant, tell me more!

Ik schrijf mij in op de nieuwbrief.
Vertel mij vaker waar Jason Berkley Studios zoal mee bezig is.